Återvändande av barnen och kompis dagen

Barnen har börjat i skolan igen, men alldeles för tidigt enligt mig eftersom det har varit den kallaste veckan jag varit med om hittills i La Paz. Det har varit runt 10 grader som max hela veckan och det har varit svårt att gå ur sängen på morgnarna då det varit som kallast då. Som jag berättade så brukar barnens vinterledigheter variera från år till år efter hur kallt det är ute, och det här känner jag var helt felkalkylerat!

Den här veckan har jag satt mig ner med svar från telefonsamtal med er faddrar. Det är ett litet problem, ibland vill inte min mail skicka iväg mailen till er. De som inte har fått svar på era frågor, jag är ledsen och jag ska försöka skicka dem igen!

Dia Del Amistad (Vänskapens dag) har det varit i veckan här i La Paz. Detta firade vi lite sent på Llojeta på lördagen genom att ge våra kompisar en liten present på en tia och en vänskapshälsning.
Fint uppdukat för alla vänner på jobbet.
 

Vi åt jättegod mat och senare hade vi födelsedagskalas för barnen och föräldrarna som fyllde år i Juli månad!
Jag var bara med på barnens födelsedagskalas den här gången för jag har lite mer Caporales att träna.
Jag fick reda på att det kommer komma upp en till karneval som min grupp ska vara med och dansa i och jag måste repetera alla våra steg!
 
 
 
 Det blev en rolig födelsedag för barnen med presenter, lekar, tårta och såklart de glada clownerna!
 
 
Nu ska jag iväg till "Pre Entradan" och dansa med min grupp, en slags för uppvisning inför entradan som kommer äga rum nästa helg. KUL! Med ändå inte, har varit svårt att skaffa min storlek på kängorna vi dansar i då jag har storlek 46.. inga skomakare vill hyra ut några skor till mig eftersom jag på förra karnevalen totalt dansade sönder kängorna. Det slutade med att jag fick KÖPA storlek 44... Detta lär göra ont, men jag klarade det vid sista karnevalen så det lär gå denna.

Bilder utlovas!
 
Är du intresserad av att bli fadder och stödja Hand i Hand och Cidic, jobba som volontär i La Paz Bolivia eller att läsa mer om organisationen Cidic och stiftelsen Hand i Hand och deras projekt kan du gå in på följande hemsidor eller skriva till mig:

http://www.handihand.org/

http://www.volontaribolivia.se/cidic-16476247
 
Kategori: Allmänt Taggar: bolivia, cidic, fadder, hand i hand, volontär;