Mina dagar i Bolivia!

Hejsan alla underbara människor där ute, först och främst vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering från mig här i Bolivia. Kan kompensera er med att jag nu har en hel del att berätta för er så jag hoppas ni inte blir besvikna!
 
För ca en månad sen flyttade jag till min nya lägenhet i Bolivia, en fantastiskt lägenhet på 8e våningen med en oslagbar utsikt. Har fått lära mig en hel del då de är första gången jag bor själv, är van vid att ha min mamma stående vid tvättmaskinen men här är de jag själv som har fått släpa mig från soffan till tvättmaskinen.
 
Jag fick även en 2 veckors rundresa med de svenska besökarna som va här för ett tag sedan och vi åkte genom bland annat  Amazonas, djungeln och sedan vidare för att resa runt i Peru, vilken härlig upplevelse det var och så mycket spännande platser man fick besöka med bra resesällskap.
 
Mitt arbete på Cidic flyter på bra och under två veckor nu har jag arbetat med de små barnen i Förskolan, herregud vilka underbara små söta barn man får spendera sina arbetsdagar med. Har fått lära mig allt från att sjunga på spanska, leka spanska lekar och pyssla med dem.
 
Idag landade Emelie i La Paz som ska börja arbeta som volontär här på Cidic med mig och även dela lägenhet med mig, supertrevligt med sällskap! Får låta Emelie vila lite innan jag drar med henne ut för att visa henne underbara La Paz som jag är så förtjust i. Har även fått höra att om ca en månad kommer en till volontär hit, Isak som också ska bo och jobba med oss, hoppas han kommer stå ut att bo med oss två tjejer här! :)
 
Ha det så bra så hörs vi snart igen!
 
Lotta
3 av mina gullungar från Cidic!
 
 
 
Mysig bild från Amazonas, fick nya vänner :)